Nieuws

Kandidaten gezocht voor TV-programma Over Winnaars

In Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke, mogelijk maken. Samen met de presentator gaan de deelnemers aan het programma de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking misschien hebben weggestopt, tóch waar te maken. Want wie zegt dat je het niet kan? 

In België is het al een enorme hit én daarom komt het programma ook naar Nederland. Voor het programma zijn we op zoek naar jonge, levenslustige en avontuurlijk ingestelde mensen (18+) met weggestopte dromen. Van iemand die haar benen is verloren door een ongeluk, die een berg wil beklimmen, tot een persoon met een visuele beperking die graag eens wil autorijden of iemand die in een rolstoel is belandt en het mist om te dansen; in het programma is niemand ‘beperkt’.

Met de presentator als buddy gaan zij alles op alles zetten om hun droom te verwezenlijken en, al is het maar één keer, hun beperking te overwinnen. Bekijk de trailer via de link http://bit.ly/Overwinnaars.

Spreekt het programma je aan en herken je je in bovenstaand profiel? Of ken je iemand die hier heel blij van zou worden? Stuur dan zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend een mail o.v.v. ‘Over Winnaars’ naar lizette@fabiola.com en wie weet komen jou dromen binnenkort wel uit.