Uncategorized

Oproep TV programma Over Winnaars

Lisette van Lier stuurde ons deze oproep:

Ik ben werkzaam bij Fabiola, waar we bezig zijn met het maken van het televisieprogramma Over Winnaars. In Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het ‘onmogelijke’, mogelijk maken. Samen met de presentator gaan de deelnemers aan het programma de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking misschien hebben weggestopt, tóch waar te maken. Want wie zegt dat ze dat niet kunnen?

Voor het programma zijn we op zoek naar jonge, levenslustige en avontuurlijk ingestelde mensen (18+) met weggestopte dromen. Van iemand die haar benen is verloren door een ongeluk, die een berg wil beklimmen, tot een persoon met een visuele beperking die graag eens wil autorijden of iemand die in een rolstoel is belandt en het mist om te dansen; in het programma is niemand ‘beperkt’. Met de presentator als buddy gaan zij alles op alles zetten om hun droom te verwezenlijken en, al is het maar één keer, hun beperking te overwinnen.

Het programma is in België al succesvol gemaakt, hierbij ook een link naar de trailer: http://bit.ly/Overwinnaars.

Mijn vraag is nu: jullie kennen ongetwijfeld mensen voor wie deelname aan het programma een mooie kans zou zijn. De deelnemers die mee doen aan het NK zijn natuurlijk heel goed in hun sport, maar hebben misschien nog andere grote dromen/ambities. Kunnen jullie misschien iets in mijn zoektocht betekenen? Misschien kennen jullie iemand die jullie willen aandragen? Ook mogen jullie mijn contactgegevens geven aan mensen die hier interesse in hebben. Bel mij daarom gerust voor toelichting, mijn contactgegevens staan hieronder. Dan kunnen we eventueel samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hartelijk dank!

Groet,

Lizette van Lier

 +31623931984

lizette@fabiola.com

 

FABIOLA BV

De Flinesstraat 2-4
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht

www.fabiola.com